ONDERSCHEID JEZELF

Als organisatie wil je je kunnen onderscheiden van het gros. Je visuele identiteit is daarbij van groot belang. Het logo en de huisstijl weerspiegelen wie je bent en wat je wilt uitstralen. Het doorvertalen van deze stijl in al jouw visueel-communicatieve uitingen is essentieel om jouw merk herkenbaar te maken. Door de juiste vertaling te maken van de merkwaarden naar een passende visuele stijl komt jouw merk pas echt tot leven. 

Bij Kwis Design helpen we je met het ontwikkelen en uitdragen van de visuele stijl die bij jouw organisatie past. Zo maken we op basis van de waarden die je als organisatie wilt uitstralen een passende huisstijl of helpen we je met het maken van ander vakkundig grafisch ontwerp. Website, social media, drukwerk, (bedrijfs)kleding, marketingmateriaal… wij zorgen ervoor dat jouw brand overal tot zijn recht komt. Daarnaast denken we graag mee over de juiste content, concepten en promoties om jouw merk te doen groeien. 

Unieke en passende stijlen

Alles wat jij wilt uiten gevat in een passend ontwerp

Geheel vrijblijvend

Niet tevreden over een ontwerp? Geen verplichtingen!

HOE WERKT HET?

Of je nu op zoek bent naar een klein, digitaal ontwerp of op het punt staat een heel nieuw merk vorm te geven… wij zijn je graag van dienst! 
In een vrijblijvend gesprek luisteren we graag naar jouw ideeën. Vervolgens proberen we deze zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp op maat. Ben je nog niet helemaal tevreden? We maken graag nog wat aanpassingen om het ontwerp volledig aan te laten sluiten op jouw wensen.

BESTAANDE STIJLEN EN REBRANDING

Wellicht bestaat je bedrijf al wat langer en heb je al een bepaalde stijl waar je op voort wil borduren… geen probleem! Wij passen ons graag aan en zorgen dat al ons werk in lijn staat met jouw visuele indentiteit. In sommige gevallen is de bestaande huisstijl aan een verfrissing toe… een subtiel nieuw jasje zonder het verlies van herkenbaarheid. Ook hier begeleiden we je graag in.

REGEL JE DRUKWERK BIJ KWIS

Op zoek naar mooi drukwerk? Bij Kwis Design nemen we de moeite graag uit handen. Zo dragen wij zorg voor het gehele proces… van ontwerp tot aanlevering. Visitekaartjes, flyers, menukaarten, brochures… je drukwerk is bij ons zo geregeld! Door samen te werken met de juiste partners verzekeren wij je van kwalitatief hoogstaand drukwerk tegen een goede prijs. Neem je dit liever zelf in handen? Dat kan ook! Wij leveren je alle bestanden in het juiste formaat zodat je hier zelf mee aan de slag kunt.

VAKKUNDIG GRAFISCH ONTWERP

logo’s ● huisstijlen ● flyers ● visitekaartjes ● brochures ● menukaarten ● presentaties ● (bedrijfs)kleding ● vlaggen ● reclameborden ● bedrukkingen ● advertenties
en meer…

Jij zegt het...

PORTFOLIO

Een greep uit de werken