BEELD ZEGT MEER DAN WOORDEN

Video’s zijn dé manier om een boodschap over te brengen of herinneringen te vereeuwigen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Emotie, herinneringen, gevoel: in een video kan het op harmonieuze wijze samenkomen. Op bedrijfsmatig vlak is het daarnaast een perfect middel om de waarde die je te bieden hebt zichtbaar te maken. Effectieve content trekt nieuwe klanten aan en houd bestaande klanten geïnteresseerd en geïnformeerd. 

De kwaliteit van een video bestaat uit een juiste balans tussen goed geluid, mooi beeldmateriaal en vakkundige bewerking. Wij beschikken over alle nodige materialen en expertise om een uiteenlopend scala aan video te kunnen produceren. Van het opnemen van beeld en geluid tot de complete montage en bewerking.

PRODUCTIE OP MAAT

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder project vraagt om een eigen insteek. Met een vrijblijvend gesprek inventariseren we graag hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. 

Van korte, laagdrempelige video’s tot professionele films: wij staan klaar om je te voorzien van een productie op maat.

HOE WERKT HET?

Ben jij op zoek naar een professionele video? Wij staan voor je klaar.
In een vrijblijvend oriëntatiegesprek luisteren we graag naar jouw ideeën en denken we mee waar nodig. Vervolgens maken we een filmplan en kunnen de opnames beginnen. Met het geschoten materiaal zorgen we er in de montage voor dat jouw video tot leven komt!

DE JUISTE MATERIALEN

Bij Kwis Design beschikken we over de juiste materialen, kennis en licenties om ieder moment vast te leggen. Van actioncams voor spetterende actie tot de inzet van een drone voor prachtige luchtbeelden. Haarscherp beeld en kraakhelder geluid is de standaard vanuit waar we jouw wensen realiseren. 

VAKKUNDIGE BEWERKING

De montage is de laatste fase waarin alles samenkomt. Hier knippen en bewerken we al jouw beelden tot een samenhangend geheel. Met jarenlange ervaring en uitgebreide editingsoftware ben je bij ons verzekerd van een professioneel, hoogstaand resultaat. Of je er nu voor kiest om beelden door ons te laten maken of zelf beelden aanlevert… wij zetten jouw wens om in realiteit. 

BEDRIJFSVIDEO EN PROMO’S

Bewegend beeld is een cruciaal onderdeel van marketingcampagnes en andere commerciële uitingen. Video is dé manier om merkbeleving, informatie en emotie samen te laten komen tot een samenhangend geheel. Met een passende video maken wij jouw toegevoegde waarde op aantrekkelijke en effectieve wijze zichtbaar. 
Contact

TRAILERS EN AFTERMOVIES

Niets zet de toon beter dan een meeslepende sfeerimpressie aan de hand van een trailer of aftermovie. Wil jij een opvallende aankondiging doen? Of ben je op zoek naar een bijzondere vastlegging van jouw evenement of gebeurtenis? Wij helpen je bij het creeëren van een uniek beeldverslag.
Contact

EN NOG VEEL MEER...

Van programma’s voor regionale televisie tot videoclips en grootschalige contentcampagnes... wij hebben de nodige ervaring met allerlei verschillende vormen van video. Een kleine videoboodschap, een korte commercial of een complete professionele productie... wij staan voor je klaar!
Contact

PORTFOLIO

Een greep uit de werken