JOUW VERHAAL VAN A TOT Z

Met een uitgebreide skillset helpen we je bij het vertellen van jouw verhaal. Van particulier tot grote organisatie: wij zijn jouw specialist in creatief werk. We helpen je graag om jouw communicatie succesvol te maken.

Van losstaande werken werken tot het creëren van een complete huisstijl: wij kunnen wij je helpen bij de inrichting van je gehele visuele identiteit. Eén aanspreekpunt voor al jouw visuele communicatie dat met een creatieve blik met je meedenkt: daar kun je op rekenen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? In ons portfolio nemen we je mee in een aantal afgeronde werken.

DIENSTEN

VIDEO & FOTOGRAFIE

Met professionele uitrusting en de nodige kennis van zaken schieten wij pakkend beeld- en geluid in elke situatie. 

Dronebeelden kunnen een waardevolle extra dimensie aan je video’s geven.

Met uitgebreide editing-software en jarenlange ervaring produceren wij prachtige video’s.

Van productfotografie tot een mooie print voor aan de muur… wij leggen jouw moment vast.

Om je fotomateriaal de extra touch te geven die het verdient.

WEBSITES

WordPress is het meest gebruikte contentmanagemementsysteem ter wereld. Door gebruik te maken van WordPress leveren wij veilige, functionele en SEO-vriendelijke websites.

Een mooie website is nog niet gelijk doeltreffend. Vindbaarheid speelt daarbij een belangrijke rol. Met de nodige basiskennis van webteksten en zoekmachine-optimalisatie kunnen wij je hier goed in begeleiden. Daarnaast kunnen wij doorverwijzen naar specialisten die jouw vindbaarheid naar een nog hoger level kunnen brengen… the sky is the limit.

Om een huis te bouwen heb je een stuk grond nodig. Ditzelfde geldt voor websites, maar dan in de vorm van webruimte. Dit stukje webruimte moet niet teveel kosten, maar wel de nodige veiligheid en snelheid bieden. Kies je ervoor je website via ons te laten hosten? Wij verzekeren een veilige en goed bereikbare webruimte voor jouw website. Daarnaast kunnen we jouw website in beheer nemen en zorgen we daarmee op frequente basis voor de nodige checks, updates en back-ups. 

Ieder domein is inbegrepen met eigen e-mailadressen die gemakkelijk aan je bestaande mailprogramma’s gekoppeld kunnen worden. Zo kun je eenvoudig mailen met je eigen domeinnaam.

Het is belangrijk je website relevant en up-to-date te houden. Voor de doe-het-zelvers laten we graag zien hoe je jouw website gemakkelijk zelf verfrist. Geef je dit liever uit handen? Geen probleem! Door op afroepbasis content te plaatsen of aanpassingen door te voeren nemen wij het werk van je over. 

BRANDING & DESIGN

Door je logo en huisstijl communiceer je wie je bent en wat je als bedrijf wilt uitstralen. Met een persoonlijke aanpak ontwerpen wij de stijl die bij jouw organisatie past.

Flyers, brochures, visitekaartjes, bedrukkingen, bedrijfskleding… jij zegt het, wij ontwerpen het!

Door samen te werken met de juiste partners verzekeren wij je van kwalitatief hoogstaand drukwerk tegen een goede prijs.

SNEL

Bij de realisatie van jouw idee wil je graag snel resultaat. Waar ongeduldigheid voor ons een tekenend begrip is, snappen wij dit als geen ander. Flexibiliteit en een handen-uit-de-mouwen cultuur zorgen ervoor dat we jou snel van dienst zijn.

PERSOONLIJK

Wij geloven in maatwerk. Ieder mens, ieder bedrijf en iedere markt is anders. Vanuit deze ideologie gaan wij graag vrijblijvend het gesprek aan en spelen we in op de behoeften en wensen die jij hebt. Zo ben je verzekerd van een passend resultaat.

COMPLEET

Eén aanspreekpunt voor alles op gebied van visuele communicatie: dat is waar wij voor staan. Omdat wij een verscheidenheid van complementaire diensten aanbieden kunnen wij je van dienst zijn bij de inrichting van je gehele visuele identiteit.

MIJN VERHAAL

‘Video’s maken is waar het allemaal begon. Van vakanties tot dagjes weg… de camera ging mee. Door de jaren heen werd deze passie alsmaar serieuzer, met maar één doel voor ogen: het zo goed mogelijk vastleggen van momenten om verhalen te kunnen vertellen.

Dit is waar mijn reis richting begon te krijgen. Een reis waarin ik me ontwikkelde van iemand die niet wist waar zijn interesses lagen naar iemand die zijn creativiteit wil inzetten voor een op-zijn-lijf-geschreven vakgebied: communicatie.
 

Met een frisse gedrevenheid deed ik werkervaring op in de communicatiesector. Als bedrijfsjournalist bij Rijkswaterstaat kreeg ik uitgebreid de kans om mijn skills en interesses in praktijk te brengen. Door de jaren heen heb ik talloze mooie dingen mogen maken waar ik met trots op terugkijk… elke dag leerde ik door te doen.

Inmiddels hoop ik mijn kwaliteiten in te zetten om anderen van dienst te kunnen zijn. Maar leren… dat doe ik nog steeds. Mijn droom is nog altijd om verhalen te vertellen en content te creëren dat écht iets toevoegt aan de wereld om ons heen. Help jij me mijn droom te verwezenlijken? Dan help ik je met het vertellen van jouw verhaal.’

– Kees