MISSIE

‘Het is onze missie om content te creëren dat écht iets toevoegt aan de wereld om ons heen.’

Met een persoonlijke en multidisciplinaire aanpak staan wij klaar om jouw visuele identiteit volledig tot zijn recht te laten komen. Je kunt bij ons terecht voor kleinere werken maar ook in het bijzonder voor het vormgeven van je gehele visuele communicatie: van huisstijl tot website en content. 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? In ons portfolio nemen we je mee in een aantal afgeronde werken.

DIENSTEN

VIDEO/FOTOGRAFIE

Met professionele uitrusting en de nodige kennis van zaken schieten wij mooie en sprekende beelden. 

Dronebeelden kunnen in sommige gevallen een waardevolle extra dimensie aan je video’s geven.

Met uitgebreide editing software (FCPX) en jarenlange ervaring produceren wij prachtige video’s.

Gewapend met een 20.3 megapixel systeemcamera schieten wij haarscherpe beelden. Lees hier meer over fotografie bij Kwis Design.

Om je fotomateriaal de extra touch te geven die het verdient.

WEBDESIGN

WordPress is het meest gebruikte contentmanagemementsysteem ter wereld. Door gebruik te maken van WordPress leveren wij veilige, functionele en SEO-vriendelijke websites.

Een mooie website is nog niet gelijk doeltreffend. Vindbaarheid speelt daarbij een belangrijke rol. Met de nodige basiskennis van webteksten en zoekmachine-optimalisatie kunnen wij je hier goed in begeleiden. Daarnaast werken wij samen met specialisten die jouw vindbaarheid naar een nog hoger level kunnen brengen… the sky is the limit.

Om een huis te bouwen heb je een stuk grond nodig. Ditzelfde geldt voor websites, maar dan in de vorm van webruimte. Dit stukje webruimte moet niet teveel kosten, maar wel de nodige veiligheid en snelheid bieden. Kies je ervoor je website via ons te laten hosten? Wij verzekeren een veilige en goed bereikbare webruimte voor jouw website. Daarnaast nemen we jouw website al vanaf 210 euro per jaar in beheer en zorgen we daarmee op frequente basis voor de nodige checks, updates en back-ups. 

Ieder domein is inbegrepen met een eigen e-mailadres dat gemakkelijk aan je bestaande mailprogramma’s gekoppeld kan worden. Zo kun je eenvoudig mailen met je eigen domeinnaam.

Het is belangrijk je website relevant en up-to-date te houden. Voor de doe-het-zelvers laten we graag zien hoe je jouw website regelmatig verfrist. Geef je dit liever uit handen? Geen probleem! Door op afroepbasis content te plaatsen of aanpassingen door te voeren nemen wij het werk van je over. 

BRANDING

Door je logo en huisstijl communiceer je wie je bent en wat je als bedrijf wilt uitstralen. Met een persoonlijke aanpak ontwerpen wij de stijl die bij jouw organisatie past.

Een flyer kan een flinke boost geven aan je naamsbekendheid en omzet. Wij ontwerpen aantrekkelijke flyers die recht doen aan de boodschap die jij wilt overdragen.

Een visitekaartje is een goede manier om je gegevens te geven, zorgt voor naamsbekendheid en geeft legitimiteit aan je bedrijf. Met een creatieve twist maken wij mooie visitekaartjes op maat.

Met een doeltreffende brochure verstrek jij de nodige informatie op aantrekkelijke wijze. Wij helpen je met het ontwerpen van een brochure die de spijker op zijn kop slaat.

Van menukaarten tot (bedrijfs)kleding en reclameborden… wij ontwerpen het. Ben je op zoek naar een grafisch ontwerp maar twijfel je over de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie.

PRIJZEN

EX BTW

Liever werken met een vaste prijsafspraak? Geen probleem! Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek aan.

SNEL

Bij het realiseren van jouw idee wil je graag snel resultaat. Waar ongeduldigheid voor ons een tekenend begrip is begrijpen wij dit als geen ander. Flexibiliteit en een handen-uit-de-mouwen cultuur zorgen ervoor dat we jou snel van dienst kunnen zijn.

CREATIEF

Waar specialistische vakkennis vroeger de hoofdrol speelde zorgen de tools van vandaag voor een toegankelijke markt. Wat onderscheid een goede (web)designer nu nog van het gros…? Creativiteit. Wij bieden je de artistieke blik die jouw verhaal doet opleven.

BETAALBAAR

De prijzen voor een geschikte website, video of ontwerp lopen erg uiteen. Webbureau’s en designers vragen vaak veel geld voor hun diensten. Bij Kwis Design ben je verzekerd van een goede prijs, van ontwerp tot hosting. Wel zo eerlijk. 

0
SPRAAKMAKENDE VIDEO'S
0
PROFESSIONELE WEBSITES
0
SPREKENDE ONTWERPEN
0
PROCENT KWALITEIT

DE REIS

‘Video’s maken is waar het allemaal begon. Van skivakanties tot dagjes weg… de camera ging mee. Door de jaren heen werd deze passie alsmaar serieuzer, met maar één doel: het zo goed mogelijk vastleggen en vertellen van verhalen.

 

In 2016 begon mijn studie bedrijfskunde: een reis waarin ik me ontwikkelde van iemand die niet wist waar zijn interesses lagen naar iemand die zijn creativiteit wil inzetten voor een op-zijn-lijf-geschreven vakgebied: marketing en communicatie. De cursus ondernemerschap liet me kennis maken met de ins- en outs van het starten van een brand, dit is waar de eerste landingspagina werd gemaakt… dat smaakte naar meer. 

 

Met een frisse gedrevenheid deed ik werkervaring op in de communicatiesector. Dit was de perfecte plek om mijn skills en interesses in praktijk te brengen. Van het sleutelen aan websites tot het maken van online content, elke dag leerde ik door te doen. Inmiddels hoop ik mijn kwaliteiten in te zetten om anderen van dienst te kunnen zijn. Maar leren… dat doe ik nog steeds. Mijn droom is nog altijd om verhalen te vertellen en content te creëren dat écht iets toevoegt aan de wereld om ons heen. Help jij me mijn droom te verwezenlijken? Dan help ik je met het vertellen van jouw verhaal.’

– Kees  

PASSIE EN PLEZIER

Passie en plezier zijn de drijfveren in mijn werk. Dit zorgt ervoor dat ik veel energie haal uit hetgeen dat ik doe. Door van mijn hobby mijn werk te maken blijft creativiteit een grote rol spelen. Bekijk ook mijn LinkeIn pagina voor meer info over mij.

OPDRACHTGEVERS

Een greep uit de opdrachtgevers